dilluns, 18 de maig del 2009

La pissarra digital interactiva.

Primer de tot podem veure una definició de pissarra digital interactiva, extreta de la següent pàgina web: Sistema tecnològic , generalment integrat per un ordinador, un videoprojector i un dispositiu de control de punter, que permet projectar en una superfície interactiva continguts digitals en un format idoni per a la visualització en grup. Es pot interactuar directament sobre la superfície de projecció.
Amb aquesta definició ens poden quedar bastants dubtes de que és una pissarra digital interactiva, jo l'acabaria de completar de la següent manera. Aquest perifèric de l'ordinador, de senzilla utilització, funciona a traves d'un projector que transmet les imatges de l'ordinador i un receptor de moviment que reconeix l'ordinador per donar resposta.
Aquesta pissarra pot acabar sent la substituta de la pissarra actual de guix, però primer de tot cal treure la por als mestres en la seva utilització i segonament no seguir amb la mateixa metodologia que podriem utilitzar amb una pissarra de guix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada