dimarts, 19 de maig de 2009

Les noves tecnologies

Llegint aquests dies els diaris digitals com l'avui o El Peridodico he llegit una noticia que m'ha fet donar-li voltes al cap, aquesta noticia és el 1:1 a l'escola.
A més d'aquests diaris m'he llegit la Bitàcola deMestra Tic, en aquest blog després de la reflexió de l'anna trobem a sota grans reflexions en els post posteriors.
Totes aquestes noves tecnologies, com els seu nom indica haurien de ser noves i trencar amb els antics models pedagògics. Amb això hem vinc a referir a l'entrada d'un ordinador per alumne a les aules de primaria, però alhora una falta d'innovació en el treball diari amb aquests materials.
A més en la majoria d'aquestes noticies estic llegint la intenció de seguir fent un treball de llibre digital, sense comportar cap evolució l'entrada d'aquest aparell tecnologic a l'aula. I deixa la utilització de llibres per sempre i començar a innovar amb nous models pedagògics.
Amb tot això crec que és una gran idea per seguir treballant, ja que un plantejament erroni pot comportar una gran inversió de diners, tan per part de les administracions com per part de les families, i que aquests no tinguin cap avenç per el sistema educatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada